Disfressem els moniatos

Un any més, tots els nens i nenes de l’escola hem deixat volar la nostra imaginació i hem disfressat moniatos. N’han sortit peces ben curioses: eriçons, Picatxus, ballarines, astronautes, en Harry Potter, castanyeres,… Fins i tot ens hem trobat una Hillary Clinton i un Donald Trump! Ha sigut fantàstic veure com petits i grans s’han esforçat tant en aquesta tasca i superen les expectatives de qualsevol any rere any!

Taller de panellets

Els alumnes de Nursery a Year 2 van participar en el taller de panellets. A classe ja vam veure quina era la recepta tradicional dels panellets, amb fruits secs i patata, però nosaltres hem elaborat uns panellets especials per a què tots els nens i nenes en poguessin menjar, i la veritat és que ens han quedat boníssims!

D’excursió a Rukimon

A Rukimon, els rucs del Corredor, vam poder conèixer i experimentar moltes sensacions sobre aquests animals. Pel que fa als alumnes d’Infantil i Primària, en primer lloc ens van presentar les diferents races que existeixen, les parts d’aquest animal, els seus gustos… i a continuació ens van proposar un repte: superar cinc proves per aconseguir els rukipunts necessaris per obtenir el nostre carnet de conducció de rucs! No va ser fàcil, ja que hi havia proves de tot tipus: una prova sensorial, en la que amb els ulls envenats, havíem de tocar la part del ruc que el monitor ens deia. Una prova d’enginy, en la que havíem d’agafar llenya del bosc, fer dues feixes i carregar-les al ruc sense que caiguessin durant del recorregut de tornada. Una prova artística, on vam dibuixar el Tano, el ruc més famós del parc, que aquest any fa 25 anys. Una prova de raspallar els rucs. Una prova d’equilibri i valentia, en la que havíem de muntar un ruc i anar fent els moviments que ens indicaven,… Finalment, tots els nens i nenes i fins i tot mestres vam superar les cinc proves i vam aconseguir el nostre Rukicarnet.

Els alumnes de Secundària, en canvi, van fer una ruta de senderisme pel parc natural del Corredor de 7km, tot visitant punts d’especial interès com ara un pou de glaç, els pins cargolats, uns dòlmens, el Santuari del Corredor, etc. Els rucs, portadors de càrrega, van carregar amb les motxilles de tots els nens i nenes i van ser guiats per ells mateixos durant tot el moment.

Fruit Art workshop

Com és habitual, l’últim dia de la castanyada el dediquem a realitzar una creació artística amb una fruita de la tardor. Els alumnes de Nursery i Reception han decorat unes carabasses amb pintures, Year 1 ha construïts uns cucs fantàstics amb raïm, Year 2 ha dissenyat un cargol on la closca estava feta de mandarines! Year 3 ha dibuixat un quadre amb figues i ha realitzat una estampa molt xula amb aquesta fruita. Year 4, amb els granets de les magranes, ha creat uns dibuixos molt originals, Year 5 ens han pintat unes pomes amb uns colors molt vius i finalment Year 6 ha creat unes postals amb peres ben detallades.

Esperem que tots i totes hagueu gaudit d’aquests dies i us desitgem una molt bona Castanyada!

No Comments

Comments are closed.