+34 938 41 40 77 info@iscat.es

Batxillerat

 

El Certificat General d’Educació de Nivell Avançat (A-Levels) és la qualificació britànica preuniversitària estàndard de finalització escolar i és equivalent al Batxillerat Espanyol, el Batxillerat Internacional i l’Advance Placement (EUA). El programa de dos anys A-Levels és el trampolí per a les universitats britàniques, nord-americanes i espanyoles de renom mundial, així com altres institucions de tot el món. Els alumnes generalment seleccionen entre quatre assignatures, i excepcionalment cinc, en què s’especialitzaran.

Assignatures a escollir:

Z

Matemàtiques

Z

Química

Z

Biologia

Z

Física

Z

Història

Z

BTEC Travel & Tourism

Z

Lengua castellana

Z

Ciències de la computació (Informàtica)

Z

Art i Disseny

Z

Literatura anglesa

Z

Tecnologies de la Informació

Som centre examinador OFICIAL edexcel y aqa

Els estudiants reben una àmplia orientació per a l’elecció d’assignatures abans de Year 12. A més, el nostre equip de professors brindarà suport personalitzat i orientació contínua per ajudar els nostres estudiants a accedir al curs de la seva elecció i triar el camí correcte individualment.

La nostra escola està reconeguda oficialment com un centre d’exàmens Edexcel i AQA, per tant, els nostres estudiants poden fer els exàmens al campus.

PREPARACIÓ PER LA SELECTIVITAT

Hem contractat l’experiència de L’Estudiant, que és una agència local que brinda el suport addicional requerit per als estudiants que volen ingressar a les universitats espanyoles a través de la “Selectivitat”.

L’Estudiant prepararà els estudiants per als exàmens i recolzarà amb el procés de sol·licitud de la UNED. Aquest procés és addicional a la matrícula escolar i es pot arreglar directament entre els pares i L’Estudiant.

TESTIMONIOS

Lo que dice nuestra comunidad

With our daughter just starting A-levels – the first thing she said to us was that she wished she came sooner! Passionate staff, great communication with parents and all in a wonderful location.
A truly unique school that really does value the child for who they are.

Alexis Bowers

Parent