Carnestoltes 2017

Carnestoltes 2017

Dimarts passat va arribar a l’escola el Rei Carnestoltes i ens va presentar les normes d’aquest any: El dimecres tots i totes vam arribar a l’escola amb el cap decorat, amb un pentinat original o bé amb un barret ben divertit. Dijous, per altra banda, ens va manar que tothom anés en pijama a l’escola, fins i tot els i les mestres!!! I divendres va ser el gran dia, l’escola es va omplir de disfresses ben originals! Des d’erugues, homenets de massapà, bruixes, superherois, Shakespeares, Willy Wonkas, Legolas fins a Harry Potter. Cada any les disfresses són més increïbles!

A l’Assembly cada grup va poder explicar com ho havien fet per treballar la col·laboració a l’hora d’escollir la disfressa i, també quins materials havien utilitzat per promoure la sostenibilitat. Van sortir propostes i idees molt interessants!

Després de dinar, ens vam reunir tots els grups al pati dels petits per poder gaudir de la gran desfilada on van poder lluir les magnífiques disfresses davant dels jutges. Cada vegada la feina és més difícil per als jutges!

Finalment, tota la comunitat de l’ISCAT vam poder gaudir d’un fantàstic berenar organitzat pel comitè de voluntaris, a qui volem agrair tota l’ajuda donada. Esperem que tothom gaudís de la celebració i us desitgem una bona setmana de vacances. Ens veiem a la tornada!

No Comments

Comments are closed.