Compartim l’estona llegint!

Year 7 - Catalan

Compartim l’estona llegint!

Today, Year 7 students shared some time reading a new book in their Catalan class. Judit, the teacher, wants to share with us a few words about the book and the benefits of reading together in class.

Aquesta setmana, els alumnes de y7 han començat el llibre de lectura a la classe, Cavallers i pagesos. Estaven impacients per conèixer els protagonistes i les seves aventures.

La lectura a l’aula és un molt bon moment per fer volar la imaginació, tots junts, i cadascú a la seva manera. És un bon moment per parlar sobre el que pensem, el que creiem i posar damunt la taula els nostres punts de vista. Per saber escoltar i opinar.

La literatura és una bona eina per eixamplar els continguts de l’assignatura de Llengua catalana. A partir d’aquest llibre, ens endinsem a la Catalunya medieval, i aprenem com era la vida en aquells temps, com es comportaven les persones i quin ambient es respirava en un territori marcat per guerres i conquestes. Per tant és una bona manera d’aprendre història. Però també és una bona eina per aprendre vocabulari, ortografia, per aprendre a escriure i a vocalitzar.

Per damunt de tot, però, llegir a classe és compartir una estona agradable, on tots ens emocionem, ens divertim, ens intriguem, riem quan cal riure, i gaudim!

 

No Comments

Post a Reply