Jornada de Portes Obertes

Jornada de Portes Obertes

ISCAT Portes Obertes 2016.png

Un any més, després de l’èxit del curs anterior, organitzem unes noves jornades de portes obertes adreçades a aquelles famílies de fora de l’escola (i també a les famílies de l’ISCAT) que estiguin interessades en saber més sobre el nostre sistema educatiu i en conèixer de primera mà el nostre lema Where learning comes alive.

Aquestes jornades es divideixen en dos tipus d’esdeveniments: “Open Classes” i Sessions Informatives. A continuació els oferim més detalls i les dates programades:

“Open Classes”: Divendres 26 de febrer i divendres 11 de març (14.30h – 16h)

L’objectiu d’aquestes jornades de portes obertes és que els assistents puguin conèixer l’ISCAT. Es tractarà de fer un recorregut per les nostres aules i altres espais del centre perquè puguin conèixer qui som, com treballem i quin és el nostre projecte educatiu.

Els assistents visitaran totes les classes, des dels cursos d’Educació Infantil fins a Secundària, coneixeran la nostra metodologia i filosofia,  i la dinàmica que preval a les nostres classes. Tindran l’oportunitat d’observar l’ensenyament i l’aprenentatge de l’ISCAT en acció, i de veure in situ la metodologia que s’empra a les nostres aules i com aprenen i responen els nostres alumnes. Per aquesta raó, considerem que és important que les famílies de l’escola no només visitin el curs en el qual es troba el seu fill/a sinó que també visitin els altres cursos.

Els assistents es dividiran en diversos grups, cadascun dels quals disposarà d’un alumne de l’ISCAT com a guia. D’aquesta manera, cada grup, sempre acompanyats pel seu guia, visitarà les aules durant cinc minuts. Es tracta d’una gran oportunitat perquè també puguin observar l’evolució dels diferents nivells educatius i els canvis que es produeixen amb el temps des del curs de Nursery fins al de Year 9, que és el curs dels alumnes més grans d’aquest curs acadèmic.

Els animem a què portin amics i/o familiars que puguin estar interessats en conèixer la nostra escola.

“The International School of Catalunya – Information Session” : Divendres 26 de febrer i 11 de març (de 16h a 17h)

Aquestes sessions informatives són el complement a les jornades de portes ofertes i per tant estan adreçades a aquelles famílies interessades en formar part de la nostra comunitat. La nostra directora, la Noreen Loughman, impartirà aquestes sessions on rebran informació sobre el nostre particular programa educatiu i sobre els valors inherents de l’ISCAT. D’altra banda, s’explicaran també les diferències entre el pla d’estudis britànic i el sistema educatiu local. Finalment, la nostra directora oferirà una visió general del funcionament del dia a dia de la nostra escola.

 

No Comments

Comments are closed.