La Castanyada

La Castanyada

Un any més, a l’escola hem celebrat la Castanyada amb un bon seguit d’activitats. Tots els nens i nenes han realitzat tallers d’art que han servit per decorar el gimnàs i deixar-lo ben guarnit per aquests dies: esquirols, Maria la Castanyera, fulles de la tardor, mussols, etc. Petits i no tan petits s’han arromangat les mànigues i quines peces que n’ha sortit! Amb l’ajuda de les voluntàries de l’escola, el gimnàs ha quedat d’allò més ben guarnit!

També hem gaudit d’una excursió amb tota l’escola a un parc d’aventura on hem pogut experimentar emocions molt interessants… El Bosc Vertical, de Mataró, ha sigut el lloc escollit. Un dia d’aventura i d’adrenalina per a totes les edats.

Tampoc podia faltar el taller de panellets, que s’ha elaborat amb una recepta que té en compte les possibles al·lèrgies. I quina sorpresa més gran! La Maria, la Castanyera, ens els ha lliurat aquesta mateixa tarda en persona! Moltes gràcies, Maria, per venir fins a l’ISCAT.

Finalment, hem arrodonit la festa amb un berenar on pares, alumnes i professors hem gaudit d’una bona estona plegats i hem aprofitat per desitjar-nos una bona setmana de vacances.

Que acabeu de passar una bona castanyada tots i totes!

No Comments

Comments are closed.