Sant Jordi 2016

Sant Jordi 2016

Aquest any, el darrer divendres 22 d’abril vam celebrar la Diada de Sant Jordi a l’escola, ja que el dia 23 queia en dissabte. A primera hora del matí, els alumnes de Primària van gaudir d’uns tallers de confecció de roses organitzats pels alumnes de Secundària. Va ser fantàstic! Els grans havien fet una magnífica feina d’organització i els petits estaven encantats de tenir als grans amb ells.

Després del pati, els més menuts van rebre la visita de la Peca, una pallassa que els va explicar històries i els va fer cantar i ballar. La resta van aprofitar per finalitzar les diferents activitats de la literacy week.

A la tarda, tots junts vam gaudir de la pròpia versió de la llegenda de Sant Jordi, protagonitzada pels nostres alumnes de Year 7. Tot seguit, vam donar lloc a l’entrega de premis dels IV Jocs Florals de l’ISCAT. Enhorabona als guanyadors!

Finalment, per acabar d’arrodonir la jornada, els alumnes van fer el tradicional intercanvi de llibres i, llavors, tots junts vam gaudir del magnífic berenar organitzat per les mares voluntàries, a qui volem agrair la seva col·laboració i dedicació. També volem agrair especialment als alumnes d’Art Club per haver col·laborat en la decoració del mural que vam poder veure exposat al gimnàs durant tot el dia.

Moltes gràcies a tothom per fer de la prediada un dia genial!

No Comments

Comments are closed.