+34 938 41 40 77 info@iscat.es

Acreditacions

 

La qualitat de la nostra escola, recursos i programes és reconeguda a molts nivells, incloses les agències oficials d’acreditació.

UNICEF-Gold-logo-ISCAT

UNICEF Rights Respecting School

L’acreditació de l’UNICEF Rights Respecting School es divideix en tres etapes: Bronze, Plata i Or. L’ISCAT ha aconseguit amb orgull el premi d’Or que és el màxim estatus que pot assolir una escola.

nabss-member-ISCAT

 

NABSS

ISCAT es membre de NABSS (Associació Nacional d’Escoles britàniques a Espanya) i ha col·laborat estretament amb aquesta associació des de 2007.

british-council-logo

british council

El British Council és l’organització internacional del Regne Unit per a les relacions culturals i les oportunitats educatives en sis continents i més de 100 països, donant vida a les oportunitats internacionals cada dia. A l’ISCAT, el Consell Britànic a Espanya ha supervisat i certificat totes les nostres inspeccions escolars des la nostra inauguració el 2007.

UNICEF-Gold-logo-ISCAT

edexcel

ISCAT és un centre autoritzat per a les acreditacions d’Edexcel, organismes examinador emprat per a la realització i obtenció dels exàmens I /GCSE, que els alumnes d’ISCAT realitzen al finalitzar l’etapa d’Educació Secundària (Year 11) i de Batxillerat (Year 13).

nabss-member-ISCAT

 

aqa

AQA es una agencia acreditadora a Anglaterra, Gal·les i Irlanda del Nord. Recull especificacions i realitza exàmens en diverses matèries en GCSE, AS i A Level i ofereix Qualificacions vocacionals. AQA és una organització benèfica registrada i independent del Govern. AQA proporciona qualificacions acadèmiques que permeten als alumnes avançar a la següent etapa en les seves vides i dóna suport als professors en el desenvolupament de les seves habilitats professionals.

british-council-logo

generalitat de catalunya

ISCAT està registrat a la Generalitat de Catalunya com un centre educatiu privat estranger.