+34 938 41 40 77 info@iscat.es

Trabajar en ISCAT

 

POSICIONS OBERTES

Com a escola en creixement, estem interessats a connectar-nos amb professionals amb una filosofia que abasti un enfocament holístic per a l’aprenentatge dels alumnes, així com una experiència amb èxit que ofereix el Currículum Nacional Britànic.

Els sol·licitants han de tenir un mínim de dos anys dexperiència docent i estar al dia amb lús de la tecnologia a laula. Cal experiència en ensenyament d’alumnes que no són nadius en anglès, ja que l’anglès no és el primer idioma de tots els nostres alumnes.

Donem la benvinguda a sol·licituds de professionals adequadament qualificats durant tot l´any per satisfer les necessitats de la nostra escola en creixement.

TESTIMONIS

El que diuen els nostres professors

I really enjoy working at ISCAT because the school has a lovely atmosphere and the team I work with is very supportive. The children want to learn and take pride in their work. I feel I can use my creativity to make lessons exciting at ISCAT and this makes me love my job. Also, the weather is much better than in the UK!

Will Benson

Deputy Head & Primary Teacher

Dynamic, inclusive and committed staff all help to create an enriched learning environment. Parents and students are actively encouraged to become part of a community within a community, sharing experiences and cultures in such a wonderful locality!

Sharon Went

SENDCO Department