+34 938 41 40 77 info@iscat.es

Aplica ara!

Gràcies per considerar l’ISCAT com una opció educativa per al vostre fill.

Pretenem fer del procés de sol·licitud d’admissió a l’ISCAT una experiència agradable. Per aquest motiu, comptem amb un equip d’admissions que us guiarà en el procés d’aconseguir una plaça a la nostra escola internacional.

Adoptem un procés d’admissió continuat, el que significa que acceptem sol·licituds durant tot l’any. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per saber com el vostre fill es pot beneficiar del nostre programa i filosofia únics.

international-school-in-Barcelona

ESCULL-NOS

Perquè ISCAT?

Escollir l’escola adequada per als teus fills és una de les decisions més importants que prendràs a la teva vida. Aquí teniu sis bones raons que us poden ajudar a prendre decisions quan considereu unir-vos a la creixent comunitat d’aprenentatge ISCAT.

Z

Esteu buscant una experiència d’aprenentatge internacional segura i estimulant?

Z

Valoreu una educació formal britànica com a portal a les principals universitats del Regne Unit, EUA, Espanya o la resta del món?

Z

Valoreu l’aprenentatge personalitzat i les classes petites on cada estudiant pugui prosperar i desenvolupar habilitats acadèmiques i vitals i interpersonals positives i sigui valorat com a individu?

Z

T’inspiren les nostres oportunitats d’aprenentatge a l’aire lliure?

Z

Busques una escola amigable amb un ambient familiar?

Z

T’interessa aprendre a ser independent, a col·laborar, a comunicar-te, a tenir iniciativa i a tenir accés a activitats educatives, culturals i esportives durant tot el dia?

learning-international-school-in-Barcelona

Procés d'admissions

El recorregut pas a pas per matricular el teu fill a l’ISCAT.

A-levels-curriculum-ISCAT

Quotes escolars

Les taxes de matrícula i els serveis escolars addicionals per al curs escolar actual es poden descarregar a continuació.

Inscripcions obertes

Vine a conèixer la nostra escola! T’acompanyarem personalment i respondrem qualsevol dubte que tinguis sobre l’escola, els nostres espais d’aprenentatge i les diferents etapes educatives.