+34 938 41 40 77 info@iscat.es

La nostra història

Més de 10 anys ensenyant

un enfocament personalitzat i un aprenentatge autèntic

La International School of Catalunya (ISCAT) va obrir les seves portes per primera vegada el 2007, amb la missió d’oferir a les famílies locals i internacionals de la regió de Barcelona una educació dinàmica i basada en valors per als seus fills.

No només mantenir els grups reduïts, sinó també fomentar un ambient familiar entre alumnes i el personal de l’escola, va ser i és important per a nosaltres al donar forma a la nostra cultura particular d’aprenentatge i esperit comunitari. ISCAT es va inaugurar amb només 13 alumnes i poc a poc ha anat creixent fins a arribar a tenir més de 230 alumnes

.

El 2012, introduïm el programa educatiu de les Escoles al Bosc per a tots els cursos, actualment un projecte pioner a Espanya. Emma Montgomery, coordinadora d’aquesta línia pedagògica a ISCAT, ha complementat el nostre programa d’educació a l’aire lliure.

Estem orgullosos d’haver estat acreditats per UNICEF com a escola que respecta els drets dels infants, reconeguts per la Convenció sobre els Drets de l’Infant, i que donen suport a gran part del nostre programa d’aprenentatge

.

La nostra missió

MÀXIM ESTÀNDARES DE RENDIMENT ACADÈMIC

Oferim un entorn multicultural estimulant, atractiu i desafiant on es desenvolupa, s’optimitza i es respecta el potencial intel·lectual, emocional i creatiu de cada alumne..

 

Z

Màxims estàndards de rendiment acadèmic

L’ISCAT fomenta els estàndards més alts de rendiment acadèmic i proporciona accés a institucions de tercer nivell del Regne Unit, Europa i la resta del món.

Z

Compromís de l'escola

El valor que es dona a la personalitat de cada nen, a la llengua de casa, a la creativitat i al ritme de desenvolupament és característic del compromís de l’escola. Aquesta exigeix ​​que l’aula esdevingui, per a tots i cadascun dels infants, un lloc d’acollida, un entorn de criança, on cadascú entra feliçment cada dia, segur que la seva pròpia personalitat és respectada i valorada.

Z

Pla d'estudis

El pla d’estudis, compatible amb el “Pla de la Generalitat”, es basa en el Currículum Nacional d’Anglaterra i Gal·les i reuneix el millor de l’educació anglòfona a l’estranger.

Z

Pedagogia de l'escola

En tots els casos, la pedagogia de la nostra escola afavoreix un alt rendiment acadèmic, el desenvolupament intel·lectual, creatiu i emocional de cada nen i el foment de la passió per l’aprenentatge al llarg de tota la vida.

Shaped and guided by our slogan ‘Where Learning Comes Alive’,
we constantly seek ways to enrich the academic and personal development and learning of our students.

noreen loughman ISCAT director

Noreen Loughman

Directora