+34 938 41 40 77 info@iscat.es

Sobre ISCAT

La International School of Catalunya (ISCAT), fundada el 2007 a la Garriga, Barcelona, és una escola internacional britànica acreditada per oferir el pla d’estudis nacional d’Anglaterra i Gal·les des de l’etapa d’Educació Infantil fins als cursos de Batxillerat.

Aprendre a ISCAT, seguint el pla d’estudis britànic amb els exàmens I/GCSE a la fi de l’etapa d’educació secundària (Year 11) i els exàmens A-levels a final de Batxillerat (Year 13), obre als nostres alumnes un món d’oportunitats per continuar els seus estudis universitaris a Espanya, Regne Unit, Europa, i la resta de món. La integritat, el respecte i la responsabilitat són els pilars sobre els quals els nostres alumnes construeixen un futur com a ciutadans del món tolerants, de ment oberta i amb pensament crític.

Un dels majors beneficis d’aprendre i ensenyar a la nostra escola internacional britànica és l’exposició a una varietat de cultures i idiomes. A ISCAT, ens sentim enriquits al comptar amb alumnes i personal docent de tots els racons de món.

Through our unique educational programme, which incorporates Forest School, the Duke of Edinburgh Award and UNICEF programmes, we are committed to creating an environment where passion for learning is fostered, and where the cultural heritage of each member of our community is a source of learning, enrichment and personal growth.

noreen-loughman-ISCAT-director

Noreen Loughman

Directora

TRIA’NS

Perquè ISCAT?

british-education-ISCAT

Currículum nacional britànic

Professors nadius anglesos.

small-classes-ISCAT

Grups reduïts

One-form entry.

international-school-ISCAT

De 3 a 18 anys

Entorn multicultural.

forest-school-ISCAT

Escola del bosc

Duke of Edinburgh award.

positive-learning-ISCAT

UNICEF Rights Respecting School

Gold Award.

emotional-education-ISCAT

Educació emocional

A Primaria i Secundària.

Inscripcions obertes

Vine a conèixer la nostra escola! T’acompanyarem personalment i respondrem qualsevol dubte que tinguis sobre l’escola, els nostres espais d’aprenentatge i les diferents etapes educatives.