+34 938 41 40 77 info@iscat.es

Aprenent a ISCAT

 

Aprendre a aprendre, aprendre a ser, aprendre a pensar

A The International School of Catalunya (ISCAT), el creixement personal de cada alumne és l’eix del nostre programa educatiu. Els nostres estudiants es preparen per al futur mitjançant el desafiament i l’estimulació acadèmica.

Creiem plenament que quan els alumnes aconsegueixen l’equilibri delicat entre l’esforç acadèmic i el benestar emocional estan més oberts a tota l’experiència de l’aprenentatge. A ISCAT alimentem l’esperit de tots i cadascun per tal que, armats amb l’autoconeixement, la fe en si mateixos i un sòlid historial acadèmic, enfrontin el món completament preparats per assumir responsabilitats i donar el millor de si mateixos.

No two children are born alike, and so we respect and recognise the different needs, interests and strengths of every student. Our students are encouraged intellectually, socially and emotionally to achieve their full academic and personal potential.

 

Programa educatiu

UNICEF-programme-rights-respecting-school

UNICEF Rights Respecting School

ISCAT s’enorgulleix d’haver guanyat el premi d’or com a “Rights Respecting School” atorgat per UNICEF.

Som l’única escola a la Unió Europea a aconseguir-ho i estem immensament orgullosos de tota la nostra comunitat ISCAT per les seves contínues contribucions.

forest-school-programme

ESCOLA DEL BOSC

A ISCAT seguim la pedagogia de les Escoles al Bosc, una iniciativa escandinava de la dècada de 1950 que ara està guanyant popularitat a Europa i en particular al Regne Unit. Aquesta metodologia optimitza l’ús de la natura i de l’aire lliure com a recursos per a l’ensenyament i l’aprenentatge.

Duke-of-Edinburgh-programme

DUKE OF EDINBURGH

Oferim als nostres estudiants de Secundària l’oportunitat de participar al mundialment famós programa del Premi Duc d’Edimburg amb els nostres estudiants de Year 10 preparant-se per al Premi de Bronze cada any.

Inscripcions obertes

Vine a conèixer la nostra escola! T’acompanyarem personalment i respondrem qualsevol dubte que tinguis sobre l’escola, els nostres espais d’aprenentatge i les diferents etapes educatives.