+34 938 41 40 77 info@iscat.es

El nostre campus

CAMPUS LA GARRIGA

El nostre campus principal es troba a la Garriga, tradicionalment famosa por les seves aigües termals i es compon de quatre edificis: Blancafort, Manuel Raspall, Xavier Calls i Caselles, que combinats poden acollir fins a 300 alumnes des d’Educació Infantil fins a Batxillerat. Comptem amb una zona de joc segura per als nostres alumnes més petits i un pati amb un camp de futbol i cistelles de bàsquet per als més grans.

El campus de la Garriga es troba a 30 minuts del centre de Barcelona i de les platges de la Costa Brava, i a una hora i mitja dels Pirineus, on hi ha desenes d’oportunitats per practicar esquí de qualitat.

La Garriga es verda, bella i segura, amb moltes referències al modernisme. Totes les principals botigues, restaurants, clubs esportius, cinema, escoles de música, piscina i estació de tren per anar a el centre de Barcelona són a pocs metres de l’escola.

Els Aeroports més propers són a Barcelona i Girona, els quals ofereixen múltiples connexions a una varietat de destinacions internacionals.