+34 938 41 40 77 info@iscat.es

El nostre currículum

 

LEARNING AT ISCAT

Respectem i reconeixem les diferents necessitats, interessos i fortaleses de cada alumne. L’aprenentatge en la International School of Catalunya (ISCAT) es diferenciat i està enfocat en l’alumne. Amb una estreta interacció fomentada entre els alumnes i el personal docent, brindem les màximes oportunitats en totes les àrees de desenvolupament, ja siguin acadèmiques o bé els interessos i talents personals dels nostres alumnes.

The IGCSE is taken in over 145 countries and in more than 4800 schools worldwide.

iscat-secondary-staff

Geraldine Bhoyroo

Head of Sixth Form

NATIONAL CURRICULUM OF ENGLAND AND WALES

Com a escola internacional britànica, Seguim el pla d’estudis nacional d’Anglaterra i Gal·les des dels cursos d’Educació Infantil fins al Batxillerat. Els nostres alumnes d’Educació Secundària (de 12 a 16 anys) es preparen per obtenir el títol dels exàmens I/GCSE, la qualificació acadèmica internacional més popular, reconeguda per les principals universitats i empreses de tot el món.

A-Levels representa el programa de Batxillerat britànic de dos anys que prepara els alumnes per a la universitat. Juntament amb el Batxillerat Internacional, els A-Levels són l’examen d’accés a la universitat més reconegut a nivell mundial.

international-british-school-in-la-garriga

EDUCACIÓ INFANTIL

L’etapa d’Educació Infantil comença a Nursery (P3), amb alumnes d’entre 3 i 4 anys. El programa posa les bases perquè cada alumne participi activament en el seu propi aprenentatge, construint habilitats per a la vida i eines d’aprenentatge a través d’activitats creatives en un entorn segur i enriquidor.

ISCAT -primary-curriculum

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Els nens comencen l’etapa d’Educació Primària en el Key Stage 1, compost pels cursos de Year 1 i Year 2, perfeccionant els components bàsics de la lectura i l’escriptura, utilitzant les habilitats d’independència i creativitat adquirides en Early Years Foundation Stage (educació Infantil) per desenvolupar el seu coneixement de la fonètica.

international-school-in-Barcelona

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

S’inicia a KEY STAGE 3 (des de Year 7 fins Year 9) amb estudiants amb edats entre 12 y 14 anys. A KEY STAGE 4 (Year 10 i Year 11) es preparen els I/GCSE, els quals tenen lloc al final de Year 11. Aquest és l’equivalent als estudis de la “ESO” en el sistema espanyol i poden ser convalidats tant per la legislació espanyola como la europea.

A-levels-curriculum-ISCAT

BATXILLERAT

El Certificat General d’Educació de Nivell Avançat (A-Levels) és la qualificació britànica preuniversitària estàndard de finalització escolar i és equivalent al Batxillerat Espanyol, el Batxillerat Internacional i l’Advance Placement (EEUU).

NECESSITATS EDUCATIVES ESPECIALS

El departament de suport a l’aprenentatge d’ISCAT està dirigida per professionals qualificats que segueixen el progrés de tots els nostres alumnes des del punt d’entrada, responent a totes les inquietuds del personal docent i establint contactes entre alumnes, tutors i famílies. A més, ajuden a planificar i oferir el programa d’Educació Emocional per a tots els cursos, facilitant l’educació integral i garantint el benestar emocional dels nostres alumnes, i optimitzant en cada cas les oportunitats i l’obertura dels alumnes a l’experiència de l’aprenentatge.

Quan es considera que es requereix una atenció especialitzada continua, ISCAT col·labora amb un seguit de professionals externs per tal de garantir que es satisfacin les necessitats específiques, i a més un psicòleg extern visita la nostra escola cada setmana. La nostra política escolar garanteix que els pares i les mares i altres membres importants de la família participin a totes les intervencions per garantir un suport, una inclusió i un desenvolupament òptims en tots els casos.

CLASSES

Resum grups d’edat

Nombres de cursos y grupos de edad en ISCAT que muestran sus equivalencias con el sistema español, del Reino Unido y de EE. UU. En el Reino Unido, EE. UU. y la mayoría de las escuelas internacionales europeas, el 1 de septiembre es la fecha límite de cumpleaños para la asignación de clases.

EDAT DE L'ALUMNE

3-4

4-5

5-6

6-7

7-8

8-9

9-10

10-11

11-12

12-13

13-14

14-15

15-16

16-17

17-18

 

CLASSE A ISCAT I REGNE UNIT

Nursery

Reception

Year 1

Year 2

Year 3

Year 4

Year 5

Year 6

Year 7

Year 8

Year 9

Year 10

Year 11

Year 12

Year 13

 

ETAPA AL REGNE UNIT

Early Years

 

Key Stage 1

 

Key Stage 2

 

 

 

Key  Stage 3

 

 

Key Stage 4

 

Key Stage 5

 

 

ETAPA A ESPANYA

P3

P4

P5

1º Primària

2º Primària

3º Primària

4º Primària

5º Primària

6º Primària

1º E.S.O

2º E.S.O

3º E.S.O

4º E.S.O

1º Batxillerat

2º Batxillerat

 

GRAU A EE.UU.

Nursery

Pre-Kinder

Kindergarden

Grade 1

Grade 2

Grade 3

Grade 4

Grade 5

Grade 6

Grade 7

Grade 8

Grade 9

Grade 10

Grade 11

Grade 12

 

EXÀMENS OFICIALS

 

 

 

 

 

 

 

SATs

 

 

 

 

I/GCSE

 

International A-Levels

 

Inscripcions obertes

Vine a conèixer la nostra escola! T’acompanyarem personalment i respondrem qualsevol dubte que tinguis sobre l’escola, els nostres espais d’aprenentatge i les diferents etapes educatives.