+34 938 41 40 77 info@iscat.es

DE 3 A 18 ANYS

Entorn multicultural

ESCOLA DEL BOSC

i el prestigiós Duke of Edinburgh award

UNICEF

Rights Respecting School

british-curriculum

1 PROFESSOR PER CADA 7 ESTUDIANTS

british-curriculum

CURRÍCULUM NACIONAL BRITÀNIC

native-teachers

PROFESSORS NADIUS

A 30 MINUTS DE BARCELONA

ISCAT LA GARRIGA

La International School of Catalunya (ISCAT) és una escola britànica situada a la Garriga, Barcelona. A través dels nostres programes d’aprenentatge personalitzats i autèntics, oferim als alumnes de 3 a 18 anys, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat, una educació britànica formal. Oferim un projecte educatiu basat en el Currículum Nacional Britànic, portal per estudiar a Espanya, Regne Unit, Estats Units, i a la resta de món.

Estudiants

Nacionalitats

Instructors

CAMPUS

Where learning comes alive

Grups reduïts

Creiem que els alumnes aprenen millor en grups reduïts. L’optimització de les relacions professor-alumne, els vincles amb els companys i l’aprenentatge personalitzat són la base del nostre projecte educatiu.

Aprenentatge autèntic

Com a escola pionera a Espanya en oferir la pedagogia de les Escoles al Bosc, i com a centre educatiu acreditat per UNICEF per ser una escola que respecta els drets dels infants, oferim oportunitats d’aprenentatge autèntiques i incomparables en tots els nostres cursos.

Educar en valors

A ISCAT donem una gran importancia a fomentar els valors. El nostre objectiu és preparar alumnes independents amb pensament crític dins d’un entorn segur i de suport on cada alumne pugui prosperar i desenvolupar habilitats acadèmiques, emocionals i interpersonals positives.

Inscripcions obertes

Vine a conèixer la nostra escola! T’acompanyarem personalment i respondrem qualsevol dubte que tinguis sobre l’escola, els nostres espais d’aprenentatge i les diferents etapes educatives.