+34 938 41 40 77 info@iscat.es

El nostre personal

noreen-ISCAT-director

NOREEN LOUGHMAN

Noreen, juntament amb Alan Roberts, van fundar l’escola l’any 2007 i compta amb més de 30 anys d’experiència en escoles internacionals a Espanya, Holanda i Suïssa. Té un màster del Regne Unit en Educació Primària, concretament en disseny curricular i psicologia del desenvolupament.

A l’ISCATNoreen ha reunit el millor de les seves experiències professionals a l’estranger. La seva filosofia està arrelada en la creença que quan un nen se sent valorat i reconegut pel que pot oferir personalment, s’obre totalment a tota l’experiència d’aprenentatge, es planteja l’autoacceptació i l’autoestima i, en conseqüència, es prenen millors decisions en triar el seu camí personal a través de la vida. El programa basat en valors de l’ISCAT, equilibrat amb un repte acadèmic personalitzat, reflecteix aquesta visió.

EQUIPS

Personal

ISCAT-team

Equip d’Infantil i Primària

El nostre equip de Primària, experimentat i altament qualificat, és expert en la confecció del repte adequat per a cada alumne, fent dels primers anys d’escola una experiència estimulant, desafiant i atractiva per a tots.

secondary-team

Equip de Secundària i Batxillerat

La passió per l’assignatura, juntament amb un coneixement profund i una experiència a nivell d’exàmens, ajuden el nostre equip de secundària i de batxillerat a oferir i ajustar l’experiència d’aprenentatge òptima i el nombre màxim d’oportunitats per a cada estudiant.

ISCAT-staff

Equip d’oficina i manteniment

El nostre personal de suport coordina de manera experta totes les necessitats de tota la comunitat ISCAT amb voluntat i un somriure !