+34 938 41 40 77 info@iscat.es

Educació Infantil

 

L’etapa d’Educació Infantil comença a Nursery (P3), amb alumnes d’entre 3 i 4 anys. El programa posa les bases perquè cada alumne participi activament en el seu propi aprenentatge, construint habilitats per a la vida i eines d’aprenentatge a través d’activitats creatives en un entorn segur i enriquidor, assegurant que les primeres experiències de l’escola siguin estimulants, positives i amb un ritme d’acord amb les necessitats de desenvolupament de l’individu. Les famílies són participants actius en els primers passos de l’educació de l’alumne.

Seguim el pla d’estudis nacional britànic que es divideix en 7 àrees d’aprenentatge:

Z

Comunicació i llenguatge

Z

Desenvolupament físic

Z

Desenvolupament personal, social i emocional

Z

Arts expressives i disseny

Z

Lectura i escriptura

Z

Matemàtiques

Z

Comprensió del món

el pla d’estudis ESTà PLANIFICAt en funció de les necessitats i interessos dels estudiants

A ISCAT, els nens juguen, exploren i tenen un paper actiu en el seu aprenentatge. Es beneficien d’un meravellós entorn d’aprenentatge a l’aire lliure que proporciona una àmplia gamma d’oportunitats d’aprenentatge. Aquesta disposició contínua permet que l’aprenentatge tingui lloc durant tot el dia en un ambient lúdic que respecta el ritme i els interessos de cada alumne. Al fomentar la independència, els alumnes demostren el seu pensament creatiu i crític i plantegen les seves pròpies preguntes per ampliar el seu aprenentatge. Els nostres docents planegen acuradament el pla d’estudis basat en les necessitats i interessos dels alumnes, proporcionant el desafiament apropiat en tot moment.

SESSIONS SETMANALS DE L’ESCOLA DEL BOSC

Els nostres alumnes participen en les sessions de l’Escola al Bosc un cop per setmana a la zona forestal de la Garriga, exposant-los als molts beneficis de l’aprenentatge en un entorn natural.

Les sessions fomenten l’exploració, la comprensió i el respecte mutu i de la nostra naturalesa. Estan dirigides pels interessos dels alumnes i segueixen l’esperit de l’Escola al Bosc.

TESTIMONIS

El que diu la nostra comunitat

Great British education. Teachers are all native. Small groups allow personalized education. Kids are very well taken care of and challenged according to their possibilities. Emotional education and Forest School are a plus.

Carolina Ribalta

Parent

ISCAT is a great school where teachers work hard to provide a good learning environment for their students. The small class sizes allow for working with small groups to better reach each child. They consider the children’s needs and try to provide them with the best opportunities to learn and grow.

Txell Puig

Teacher